Bed en breakfast Westland, Zuid-Holland

TARIEVEN

Kamerprijs
per nacht vanaf

Morningsun
1 persoonskamer

Oceandream
2 persoonskamer
di t/m do
1-2 nachten


€ 39,50


€ 75,00
di t/m do
3-4 nachten


€ 37,00


€ 70,00
weekend
vrij-za-zo


€ 45,00


€ 82,50

De prijs is inclusief een standaard ontbijt. U kunt ook een verwenontbijt bestellen. Dit kost € 5,00 per persoon extra. U kunt de kamer ook zonder ontbijt boeken. De prijs voor een extra bed in de kamers is € 27,50 per persoon per nacht. In de 2 persoonskamer passen maximaal 3 volwassen personen of twee volwassen personen en twee kinderen. In de 1 persoonskamer passen maximaal 2 volwassen personen.

Gasten, die een langer verblijf willen boeken dan een week of op reguliere basis een aantal dagen per maand/week willen komen, kunnen contact opnemen om vrijblijvend een prijsopgave voor een langere verblijfsduur aan te vragen.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting € 1,90 pp per nacht. U wordt verzocht om de kamer op de dag van vertrek om 12.00 uur te verlaten.

Bij BBMyGuest zijn ook fietsen te huur. Cadeautip: BBMyGuest als origineel cadeau. aan te vragen. Wij sturen de BB MyGuest waardebon voor u in cadeauverpakking naar een opgegeven adres.

Beschikbaarheid
en reserveren

Wilt u weten of de kamer beschikbaar is of wilt u reserveren, stuur dan vrijblijvend een mail naar info@bbmyguest.nl, bel 06 13 87 35 77 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.